George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Πέντε προτάσεις για το επόμενο επαγγελματικό σας γεύμα

Αναζητώντας το κατάλληλο εστιατόριο για επαγγελματικά γεύματα στις περιοχές των Βορείων Προαστίων, βρήκαμε και σας προτείνουμε πέντε από τα καλύτερα εστιατόρια που ανταποκρίνονται στα βασικά κριτήρια για να επιλέξετε να κανονίσετε εκεί το επόμενο business lunch σας.

Αρχικά επιλέξαμε το Civitel Olympic Restaurant στο Μαρούσι που σερβίρει μεσογειακή κουζίνα σε ένα πολύ κομψό και διακριτικό περιβάλλον. Ο χώρος του είναι πολύ φωτεινός και θα μπορέσετε να απολαύσετε προσεγμένα πιάτα υψηλής γαστρονομίας!

Ανεβαίνοντας προς την Κηφισιά, το επόμενο εστιατόριο που επιλέγουμε είναι το all-day bar restaurant The Dalliance House που στεγάζεται σε όμορφο νεοκλασικό κτίριο. To The Dalliance House είναι κατάλληλο μέρος για να δοκιμάσετε μεσογειακή κουζίνα αλλά και διάφορα άλλα gourmet πιάτα τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.

Στο Κεφαλάρι βρίσκουμε το γνωστό ιταλικό εστιατόριο Mezzaluna που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών για επαγγελματικά γεύματα. Είναι ένα ιταλικό εστιατόριο γνωστό για τις ιταλικές του γεύσεις σε όλη την πόλη αλλά και για το ότι πρόκειται για μια “value for money” επιλογή.

Άλλη μια περιοχή των Βορείων Προαστίων με αρκετά εστιατόρια κατάλληλα για επαγγελματικά γεύματα είναι το Ψυχικό. Οι Πόρτες είναι ένα από τα κλασικά εστιατόρια που σας προτείνουμε σαν επιλογή για το επόμενο business lunch σας γιατί σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να κάνετε την επαγγελματική σας συνάντηση εκεί αλλά και να οργανώσετε κάποιο ιδιωτικό γεύμα.

Τέλος, στην περιοχή του Ψυχικού και πάλι, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός της λίστα μας το εστιατόριο Δουράμπεης Oyster που προσφέρει ελληνική κουζίνα και φημίζεται για τα ψάρια και τα θαλασσινά. Πρόκειται για έναν γνωστό και κομψό χώρο, με φωτεινά χρώματα, μοντέρνο design, ατμοσφαιρικό φωτισμό και lounge αισθητική που ειδικεύεται εκτός των άλλων και στην οργάνωση εκδηλώσεων.

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.