Υπηρεσία Facebook Ads

fb-ads1

Προώθηση ιστοσελίδων με διαφημίσεις της Google.

Μερικούς μήνες μετά την συνεργασία μας, και ακολουθώντας την κατεύθυνση που μας έδωσε, η εταιρεία μας αύξησε σε υπερδιπλάσιο βαθμό τα άτομα που προσέγγισαν για υπηρεσία.

Οι διαφημίσεις του Facebook – Instagram είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια αυτού που γνωρίζει πως να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Μπορεί να φέρει πελάτες, πωλήσεις και ανάπτυξη σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία με την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Δημιουργία μηνιαίου διαφημιστικού πλάνου (Επαναλαμβάνεται κάθε μήνα). Κάθε μήνα θα ορίζονται συγκεκριμένοι στόχοι καθώς και το πλάνο που θα εφαρμοστεί.

Έρευνα αγοράς σε σχέση με τους στόχους της κάθε καμπάνιας. Το μυστικό της επιτυχίας στο marketing είναι η έρευνα. Για κάθε διαφημιστική καμπάνια θα γίνεται αναλυτική έρευνα σχετικά με τον πελάτη. Τι ιστοσελίδες επισκέπτεται, τι ψάχνει, τι ρωτάει κλπ, ώστε να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να είναι επιτυχημένη η καμπάνια.

Δημιουργία λιστών επαναληπτικού marketing. Με την δημιουργία πολλών διαφορετικών κατηγοριών, έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε τον υποψήφιο πελάτη ανάλογα με τις σελίδες του website που επισκέφτηκε και να προωθήσουμε αντίστοιχο περιεχόμενο.

Δημιουργία διαφημιστικών Pixels ώστε να καταγράφεται με ακρίβεια η δραστηριότητα των επισκεπτών της ιστοσελίδας και να μπορούν να δημιουργηθούν διαφημίσεις ανάλογα με την συμπεριφορά τους.

Στόχευση πελάτη με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. (Social Media). Στο internet marketing, όσο καλύτερη η στόχευση της διαφήμισης, τόσο χαμηλότερο το κόστος προβολής της. Ο σκοπός εδώ είναι να χαμηλώσουμε το διαφημιστικό κόστος αυξάνοντας παράλληλα την ανταπόκριση.

Δημιουργία καμπάνιας με βάση τα Pixels. Με βάση όσα καταγράφουν τα διαφημιστικά pixels στον ιστότοπο, θα δημιουργηθούν διαφημιστικές καμπάνιες ώστε το μήνυμα να προβληθεί στον πελάτη την κατάλληλη στιγμή.

Συγγραφή διαφημιστικού κειμένου. Συγγραφή διαφημιστικού κειμένου που να μαγνητίζει τον υποψήφιο πελάτη και που να διαφοροποιεί την εταιρία από τον ανταγωνισμό.

Πλήρης κάλυψη γραφιστικών αναγκών. Δημιουργία διαφημιστικών banners αλλά και ότι χρειαστεί μια επιτυχημένη καμπάνια.

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση. Καθημερινή παρακολούθηση των στατιστικών ώστε να βελτιστοποιηθεί η καμπάνια και να φέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Ενδιαφέρεσαι να αναλάβουμε τις διαφημίσεις της Google για την εταιρία σου; Συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.