Μεταφορά Από Joomla σε WordPress

Joomla σε WordPress
Joomla σε WordPress

Επιθυμείς την μεταφορά της ιστοσελίδας σου σε WordPress; Ζήτα δωρεάν προσφορά.

Η μεταφορά της ιστοσελίδας σου από Joomla σε WordPress είναι μια πολύ καλή ιδέα αν θέλεις να εκμεταλλευτείς την επεκτασιμότητα και τις λειτουργίες της WordPress, αλλά δεν θέλεις να χάσεις τα περιεχόμενα ή την εμφάνιση του website σου.

Joomla σε WordPress

Καλύτερο SEO 

Αυτή την στιγμή η WordPress διαθέτει καλύτερα εργαλεία για το SEO και ως προς την δομή αλλά και ως προς τον τρόπο που φορτώνει η σελίδα.

Joomla σε WordPress

Επεκτασιμότητα

Είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα αυτή την στιγμή στον πλανήτη και ως εκ τούτου πολλά προσφέρονται πολλά περισσότερα εργαλεία σε σχέση με την Joomla.

Joomla σε WordPress

Ευκολία Χρήσης

Παρ’ όλο που η Joomla προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες είναι πιο δύσκολη στην χρήση σε σχέση με την WordPress, ειδικά για τον νέο χρήστη.

Joomla σε WordPress

Υποστήριξη

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα στην πλανήτη. Η κοινότητα του WordPress είναι τεράστια. Θα βρείς λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις.

Αν θέλεις να σου στείλουμε μια προσφορά για την μεταφορά της ιστοσελίδας σου από Joomla σε WordPress, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο info@internetwizards.gr