George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Χρήσιμες συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές των εορτών

Τις αγορές του από ηλεκτρονικά καταστήματα πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός καταναλωτών, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τόσο για να έχει δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών της ελληνικής, αλλά και της ευρωπαϊκής ή της διεθνούς αγοράς όσο και για να μπορεί, συγκρίνοντας τις τιμές, να κάνει τις πιο συμφέρουσες αγορές.
Προσοχή, όμως, γιατί οι μεγάλες ευκαιρίες ενδέχεται να κρύβουν παγίδες για τον καταναλωτή. Δεν είναι όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας και η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή”συμβουλεύουν τους καταναλωτές, πώς θα κάνουν ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο και ποια είναι τα δικαιώματά τους, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.