George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Το πρώτο “Microsoft Summit 2015” από τη Microsoft Ελλάς

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει το 1o Microsoft Summit 2015, ένα ετήσιο συνέδριο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στο ευρύ δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συνεργάτες της Microsoft θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας, να εμπνευστούν από ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα και υπηρεσίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Τη σειρά των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στο “Microsoft Summit 2015”, θα ανοίξει ο επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, Don Gratham, Πρόεδρος της Microsoft για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ο οποίος θα αναφερθεί κυρίως στην αλλαγή που βιώνει και καθοδηγεί η εταιρία, και στα αποτελέσματα που έχει επιφέρει τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Ben Gower, CEO της Perspicuity Ltd, ο οποίος θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη δημιουργία της επιτυχημένης επιχείρησης του, η οποία είναι εξολοκλήρου βασισμένη στο Cloud. Τέλος, ο Mark Gallacher, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος motivational ομιλητής, θα τονίσει τη σημασία επιχειρηματικών αξιών όπως είναι η ηγεσία, η ομαδικότητα και η αλλαγή.
Όπως έχει δηλώσει και ο Satya Nadella, CEO της Microsoft, «Αυτό που παραμένει σταθερό, ανεξαρτήτως των αλλαγών που βιώνουμε, είναι η δέσμευση μας στους συνεργάτες μας» και αυτό προσπαθεί για άλλη μια φορά να αναδείξει η Microsoft, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.
epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.