George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

«Το Επιχειρείν με μια άλλη ματιά» στο MoneyShow Athens 2016

Το επενδυτικό και αναπτυξιακό πολύ-συνέδριο MoneyShow, έχοντας μια πορεία 26 ετών με επιτυχημένες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβάνει φέτος στην καθιερωμένη διεξαγωγή του στην Αθήνα, ένα εναλλακτικό Forum, το InspireYourLife Forum, με τίτλο «Το Επιχειρείν με μια “άλλη” ματιά» το οποίο θα διεξαχθεί στις 8-10 Ιανουαρίου 2016 στο Hilton Athens.
Το InspireYourLife Forum διοργανώνεται από την ομάδα της ιστοσελίδας InspireYourLife.gr (η ιστοσελίδα που μας εμπνέει για αλλαγή μέσα & έξω) και στόχο έχει να αναδείξει την αξία του Ευζήν ως βασικό συστατικό του​ Ευ Εργάζεσθαι & του Ευ Επιχειρείν.
Ομιλίες ειδικών προερχόμενων από χώρους της Επιστήμης, της Εκπαίδευσης, της Πνευματικότητας, της Φιλοσοφίας, της Ολιστικής Ιατρικής, της ΥγιεινήςΔιατροφής, της Ψυχολογίας, της Τέχνης​, του Image Branding ​κτλ, καθώς και της Ηθικής Επιχειρηματικότητας (επιχειρήσεις που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο), έρχονται να δώσουν μία διαφορετική “πινελιά” στο πολυ-συνέδριο, ώστε οι επισκέπτες να ενημερωθούν όχι μόνο γύρω από τα χρηματο-οικονομικά και την εξέλιξη της αγοράς του χρήματος στη χώρα μας -όπως γίνεται στο υπόλοιπο MoneyShow–, αλλά και να τους δοθεί η ευκαιρία να λάβουν ερεθίσματα για το πως η συνολική φροντίδα του εαυτού τους, καθώς και η επένδυση σε ανθρώπινες αξίες, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εργασιακή επιτυχία και την ευρύτερη ευημερία τους.
Πέρα από τις ομιλίες, η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και επαγγελματίες από χώρους του ευρύτερου Ευζήν που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν και για τα πρακτικά οφέλη που μπορεί να έχει μια αλλαγή στάση ζωής στην εύρυθμη και ευχάριστη εργασιακή τους λειτουργία.
Οι λύσεις σε ό,τι δυσκολία αντιμετωπίζουμε σήμερα έρχονται όταν αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα με μία νέα οπτική. Κι εκεί είναι που αποσκοπεί το 1οInspireYourLife Forum: να εμπνεύσει επαγγελματίες & επιχειρηματίες –τα κύρια γρανάζια της κοινωνίας- σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης που οδηγούν σε ευτυχισμένους ανθρώπους και ευτυχισμένες κοινωνίες.
Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων και βιωματικά δρώμενα που θα κάνει την επίσκεψη στοMoneyShow μία ξεχωριστή εμπειρία.
bankwars.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.