George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Τα 5 στάδια ανάπτυξης μιας επιχείρησης (Greiner Curve). Η δική σου σε ποιο στάδιο είναι?

5stagesimage

Ο δρόμος προς την κορυφή για κάθε επιχείρηση δεν ήταν ποτέ στρωμένος με λουλούδια. Πρόκειται για μια εξελικτική διαδικασία που περνά μέσα από διάφορα στάδια. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των ακαδημαϊκών, τα  στάδια αυτά, μοιάζουν να είναι κοινά για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων ανά τον κόσμο και αποτυπώνονται εξαιρετικά στην γνωστή καμπύλη του Greiner.

Αν θες να μάθεις επιγραμματικά σε ποιο στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται η δική σου επιχείρηση και πού πρέπει να δώσεις έμφαση, για να περάσεις στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης, δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στο συνημμένο infographic. Αν όμως θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα την ουσία της θεωρίας του Greiner, ανέτρεξε στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη του BMG εδώ

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.