George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Τα 10 κορυφαία Android Apps για τον Μάρτιο

Δεκάδες νέες εφαρμογές κάνουν την εμφάνισή τους σχεδόν κάθε μέρα. Παρ’ ότι δεν είναι όλες ικανές να σας τραβήξουν την προσοχή, υπάρχουν αρκετές «αξιοπρεπείς» που αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά application για να διαλέξετε είναι πολύ εύκολο να σας ξεφύγουν μερικές καλές περιπτώσεις.
Ετσι, το androidheadlines παρουσιάζει τη λίστα με τις 10 κορυφαίες νέες εφαρμογές για τον μήνα Μάρτιο που αξίζει να δοκιμάσετε.
1 Hotelslick.com
Android Apps
Τη Νο 1 θέση της λίστας καταλαμβάνει μια εφαρμογή για κρατήσεις ξενοδοχείων, και μπορεί να έχετε ήδη μια ανάλογη εφαρμογή που χρησιμοποιήσετε όταν αναζητείτε ένα μέρος για να μείνετε, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να έχετε αντίγραφα ασφαλείας ή μια εναλλακτική λύση, απλά και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το καλύτερο deal. Εκτός του ότι έχει 150.000 ξενοδοχεία για να ψάξετε, μπορείτε επίσης να γλιτώσετε το 5% από το κόστος της κράτησής σας, όταν κάνετε την κράτηση μέσω του συγκεκριμένου app.
2 Sprightly
Android Apps
Το Sprightly σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις σε μορφή κολάζ, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για προσωπική χρήση. Η διαδικασία για να προσθέτετε εικόνες είναι εύκολη και μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι από το μηδέν ή μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα διαθέσιμων προτύπων.
3 Peach
Android Apps
Υπάρχουν ήδη αρκετές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης , αλλά το Peach έχει ως στόχο να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά περιλαμβάνει «μαγικές λέξεις» που φέρουν ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικό με τη λέξη, όπως εικόνες GIF ή βίντεο που μπορείτε να μοιραστεί στο μήνυμα.
4 Microsoft Hub Keyboard
Android Apps
Το Microsoft Hub Keyboard έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του Microsoft Garage Project για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και προσφέρει πρόσβαση στο clipboard, στις επαφές, στα έγγραφα και τη διαδικασία μετάφρασης απευθείας από το πληκτρολόγιο, χωρίς να είναι ανάγκη να εγκαταλείπει ο χρήστης την πληκτρολόγηση προκειμένου να ανοίξει κάποια άλλη εφαρμογή ή να κάνει κάποια άλλη λειτουργία.
5 League Friends
Android Apps
Αυτή η εφαρμογή είναι προσανατολισμένη για τους gamers του League of Legends και δεν θα προσφέρει και πολλά, είναι η αλήθεια, για όποιον δεν είναι οπαδός του παιχνιδιού. Αλλά αν παίζετε έστω και περιστασιακά σίγουρα θα είναι χρήσιμη. Σας επιτρέπει να μείνετε σε επαφή με τη λίστα των φίλων σας ώστε να γνωρίζετε ποιος είναι online ανά πάσα στιγμή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνομιλήσετε ή να οργανώσετε ένα παιχνίδι.
6 eero
Android Apps
Η εφαρμογή αυτή προορίζεται αυστηρά για εκείνους που έχουν eero WiFi στο σπίτι. Αν έχετε πάρει μία από αυτές τις συσκευές ή σχεδιάζετε να πάερετε, τότε θα θέλετε αυτό το app, καθώς θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τις διάφορες πτυχές αυτού του δικτυακού πλέγματος.
7 Driveclub Companion App
Android Apps
Αυτό είναι μια άλλη εφαρμογή προσανατολισμένη για τους gamers, και ειδικούς του PS4 Driveclub. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να δεχτείτε νέες προκλήσεις από φίλους και αντιπάλους, και πολλά περισσότερα.
8 Everalbum
Android Apps
Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε επαρκή χώρο για την αποθήκευση των φωτογραφιών. Αν συμφωνείτε με αυτό, τότε μπορεί να θέλετε να δείτε ένα νέο app για Android που ονομάζεται Everalbum. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε απεριόριστες ποσότητες εικόνων και σας βοηθά να τις οργανώσετε.
9 Hound
Android Apps
Τεχνικά, το Hound δεν είναι πραγματικά νέα εφαρμγοή καθώς ήταν ήδη διαθέσιμη, αλλά μόνο σε beta έκδοση που θα έπρεπε να εγγραφείτε και να γίνει αποδεκτή. Τώρα είναι επιτέλους διαθέσιμη για όλους. Είναι ψηφιακή βοηθός που όχι μόνο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Google Now, αλλά παρέχει εντελώς ευφυείς απαντήσεις και στα συμφραζόμενα. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα αποτελέσματα αρκετά γρήγορα πράγμα που καθιστά ακόμη πιο εύχρηστη την εφαρμογή.
10 Hands Free
Android Apps
Σε αντίθεση με το Android Pay ή οποιαδήποτε άλλη λύση πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, το Hands Free κάνει ακριβώς αυτό που λέει, σας επιτρέπει να κάνετε πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, χωρίς καν να αγγίξετε τη συσκευή σας, επειδή δεν έχετε πάντα τα χέρια σας ελεύθερα για να το πράξουν. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο στο Σαν Φρανσίσκο αυτή τη στιγμή, καθώς εκεί τίθεται υπό δοκιμή.

sofokleousin.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.