George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Συνέδριο για το Επιχειρηματικό Μοντέλο Αγροτικής Ανάπτυξης

Σειρά εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Αγροτών Έργα» πραγματοποιεί ο Αγροτικός Σύλλογος Κομοτηνής σε μια προσπάθεια συσπείρωσης όλων των αγροτών της Ροδόπης. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το 1ο Αγροτικό Συνέδριο του Συλλόγου.
Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) και κατά τα διάρκειά του θα παρουσιαστεί το Επιχειρηματικό Μοντέλο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Μ.Α.Α.).
Σε γραπτό του μήνυμα ο Αγροτικός Σύλλογος Κομοτηνής προλογίζοντας το Συνέδριο αναφέρει σχετικά:
«Προσκαλούμε όλους τους αγρότες της περιοχής μας, κατ’ επάγγελμα ή μη, να παρευρεθούν στο συνέδριο για να εξασφαλίσουμε το βιώσιμο αύριο του κλάδου μας.
Προσκαλούμε και κάθε επαγγελματία που ασχολείται με την εμπορία ή τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, να παρευρεθεί στο συνέδριο εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και της δικής του επιχείρησης.
Τη Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00 πμ στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) συνεργαζόμαστε για το μέλλον των επιχειρήσεων μας, το μέλλον των οικογενειών μας».
paratiritis-news.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.