George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Στο “Marketing in Practice” του SBC το μάρκετινγκ στο Real Estate

Η εκπομπή με έμφαση στο Μάρκετινγκ “Marketing in Practice” που έχει ξεκινήσει και φέτος στο SBC, το μοναδικό οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι της χώρας, και θα μεταδοθεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 21.30, θα έχει θέμα το Real Estate Marketing.
Επίσης, θα δοθούν tips για την αποτελεσματική χρήση μιας βιτρίνας σε μια επιχείρηση και θα απαντηθούν ζωντανά οι ερωτήσεις σας για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα των επιχειρήσεών σας
Αντικείμενο της εκπομπής αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.
Στο “Marketing in practice” παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που βοηθούν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.
Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ, 21:30 – 22:00 από το SBC TV, OTE TV και www.sbctv.gr και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 10:30. Επίσης, κάθε Σάββατο στις 18.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 18.00 από το Αιγαίο TV και κάθε Σάββατο στις 20.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 17.00 από το Syros TV.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες εκπομπές εδώ.

epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.