George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Στην ελληνική αγορά ο όμιλος Somewhere Hotels του Ριάντ

Την επίσημη είσοδό του στην ελληνική και κατ’ επέκταση ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά θα εγκαινιάσει το επόμενο διάστημα ο σαουδαραβικών συμφερόντων ξενοδοχειακός όμιλος Somewhere Hotels. Ο όμιλος, που διαθέτει ήδη υπό τη «σκέπη» του από δύο ξενοδοχεία στο Ντουμπάι (Somewhere Hotel in Deira, Somewhere Hotel in Telecom) και στην περιοχή Αλ-Αχσα της Σαουδικής Αραβίας (Somewhere Hotel
Apartment, Somewhere Grand Hotel KSA), θα ανοίξει το πέμπτο του ξενοδοχείο στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
Πρόκειται για ένα μπουτίκ ξενοδοχείο, το οποίο θα λειτουργήσει με την επωνυμία Somewhere Vouliagmeni. Η ξενοδοχειακή μονάδα, κατηγορίας 5 αστέρων, θα έχει δυναμικότητα 11 πολυτελών σουιτών. Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε έπειτα από εκ βάθρων ανακαίνιση υφιστάμενου κτιριακού συγκροτήματος. Η λειτουργία του προσδιορίζεται στα μέσα Απριλίου. Πάντως, ο όμιλος έχει ήδη διεισδύσει από πέρυσι σε μετοχικό επίπεδο στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον μετοχικό έλεγχο της ιδιοκτήτριας εταιρείας του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Eden Beach Resort, που βρίσκεται στο 47ο χλμ. της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου στην Ανάβυσσο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν τώρα ότι ο όμιλος προγραμματίζει και αυτό το ξενοδοχείο να το εντάξει στη γενικότερη «ταυτότητα» της Somewhere Hotels τα επόμενα χρόνια, με την επωνυμία Somewhere in Eden.
Ηδη στο παραλιακό συγκρότημα, δυναμικότητας 250 δωματίων, έχει γίνει ανακαίνιση των λουτρικών εγκαταστάσεων, ενώ έχει σχεδιασθεί επενδυτικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό των δωματίων και του περιβάλλοντος χώρου. Το ξενοδοχείο, που λειτουργεί εποχικά, αναμένεται να λειτουργήσει για τη φετινή σεζόν μέσα στον Απρίλιο.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι παραπάνω επενδύσεις σηματοδοτούν την πρώτη ισχυρή είσοδο σαουδαραβικών κεφαλαίων στον ξενοδοχειακό κλάδο της Αττικής. Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις του ίδιου ομίλου είναι η υλοποίηση και άλλων αναπτυξιακών σχεδίων στον χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα. Γενικότερα, πάντως, η φιλοσοφία του, σε επίπεδο ξενοδοχειακής ανάπτυξης, εστιάζεται σε μονάδες 4 και 5 αστέρων.

kathimerini.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.