George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Στην Αθήνα σήμερα τα μέλη του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Σήμερα το βράδυ, ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιεί στην Αθήνα, την επόμενη εκδήλωση δικτύωσης, μετά το πολύ επιτυχημένο business networking που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτά τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, ο Όμιλος που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει κατορθώσει να φέρει κοντά του 310 μέλη, ενεργά, από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται κάτω από την κεντρική ομπρέλα του σωματείου, αλλά και κάτω από την ομπρέλα του παραρτήματος της Αθήνας.
«Στον Όμιλο σκοπός μας είναι, ένας, το networking, η δικτύωση μεταξύ επιχειρηματιών, επαγγελματιών, ανθρώπων που ήδη δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην ιδιωτική οικονομία και άλλων που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των μελών μας, μέσα από τη δικτύωση, με αυτό ασχολούμαστε και οι δράσεις που διοργανώνουμε αυτό το στόχο προωθούν, είτε είναι σεμινάρια, είτε επισκέψεις σε επιχειρήσεις, είτε συμμετοχή σε αποστολές επιχειρηματικές», τόνισε ο μηχανικός Πέτρος Παπαναούμ, υπεύθυνος Τύπου και Δημόσιας Εικόνας του Ομίλου.
Η αποτελεσματικότητα της δικτύωσης, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, αποδεικνύεται στην πράξη, καθώς μεταξύ των μελών του Ομίλου αλλά και των γνωστών και φίλων, που έρχονται σε επαφή, γνωρίζονται καλύτερα και συζητούν τα σχέδια και τις ιδέες τους, έχουν προκύψει δουλειές και πολλές συνέργιες.
Η προσέγγιση ακόμη και σε κοινωνικό επίπεδο, πολύ δε περισσότερο σε επίπεδο κοινών ενδιαφερόντων και δράσεων, όχι μόνο κάνει καλό στο επιχειρείν, αλλά είναι και αναγκαία.
Σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας, ο Όμιλος, εκτός από τη σημερινή συνάντηση στην Αθήνα, έχει προγραμματίσει επιχειρηματική αποστολή για τις 21 και 22 Νοεμβρίου, στην Ηπειρώτικη εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕ.

πηγή: voria.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.