George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Ο Founder & CEO της Upstream αναλύει πως με $15 εκατ. funding ξεπέρασε τα $250 εκατ. τζίρο!

Η Upstream δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες mobile marketing εταιρείες στον κόσμο, με πάνω από 100 εκατομμύρια πελάτες/χρήστες σε 42 χώρες, αποδίδοντας πάνω από $250 εκατομμύρια/χρόνο. Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο Μάρκος Βερέμης, Founder και CEO της Upstream εξηγεί πως κατάφερε να φτάσει την εταιρεία που ίδρυσε στο “πάνθεον” των Ελληνικών startups και να κατακτήσει την αγορά. Για πολλούς είναι ένας ήρωας της επιχειρηματικότητας, καθώς συνεχίζει να ηγείται ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα εξαγωγής Ελληνικής τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πριν την ίδρυση της Upstream, ο Μάρκος εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες Grey Advertising, McCann-Ericsson και DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, Coca-Cola, Sony, και Smithkline Beecham. Παράλληλα, είναι ενεργός angel investor σε τεχνολογικές εταιρίες και μέλος του Δ.Σ. της Persado, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας δημιουργίας γλώσσας μάρκετινγκ με κύριο επενδυτή την αμερικάνικη Bain Capital Bentures, και της Workable, μιας πρωτοποριακή τεχνολογικής εταιρίας στο χώρου του recruitment και του HR, με επενδυτή την αμερικάνικη Greylock Partners. Ο Μάρκος είναι ο κύριος επενδυτής και σύμβουλος στην Intellibox, μια εταιρεία ανακύκλωσης τεχνολογικών συσκευών.

Είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, συμμετείχε στην ίδρυση του Συλλόγου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ως Αντιπροέδρος και βραβεύθηκε ως Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς από την Ernst & Young (EY) για το 2014. Είναι κάτοχος του τίτλου Β.Α Διεθνών και Πολιτικών Σπουδών από το πανεπιστήμιο Warwick και του τίτλου MPhil Ευρωπαϊκών Σπουδών από την Οξφόρδη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 15 Μαρτίου 2016
Ώρα: 6μμ
Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS
Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα
Τηλ: +302130109300
Κρατήσεις Θέσεων: http://goo.gl/95m4ML

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Μάρκο Βερέμη (Upstream Founder & CEO)
20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens
Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens
Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH
Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.