George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ διοργανώνει Networking Business Party στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος ΝΕ σας προσκαλεί στο INNECO – THE PARTY, στα πλαίσια της διοργάνωσης του μεγαλύτερου Διεθνούς Συνεδρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 (1st International NE Conference) που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενο από ομιλητές διεθνούς βεληνεκούς!

Φορέστε την πιο όμορφη σας διάθεση, εφοδιαστείτε με τις επαγγελματικές σας κάρτες και ελάτε να χτίσουμε συνεργασίες, να περάσουμε όμορφα και να στηρίξουμε οικονομικά το νέο μας αυτό εγχείρημα!

Είσοδος για όλους 10€ με ποτό

DJ set Diogenis Mariolas

Εγγραφές νέων Μελών
Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους μας πως οι εγγραφές νέων μελών, μετά από απόφαση του Δ.Σ του Ομίλου μας, κλειδώνουν -ελέω του Συνεδρίου και των προνομίων της δωρεάν εισόδου των μελών μας σε αυτό – στις 31 Μαρτίου και μέχρι το τέλος του έτους, οπότε αν επιθυμείτε να γίνετε μέλη μας επωφεληθείτε του διαστήματος που μεσολαβεί έως τότε, αλλά και της εκδήλωσης αυτής για να εγγραφείτε

INNECO 2016
Όσοι ενδιαφέρεστε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το Διεθνές Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 που θα γίνει 16 -18 Δεκεμβρίου, και μέχρι να ανέβει η επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου inneco.gr, μπορείτε να μας χαρίσετε ένα like στο Facebook Page

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.