George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Οι υπηρεσίες cloud της Google κερδίζουν δημοφιλείς πελάτες

Οι Disney και Interactive Media έρχονται να προστεθούν σε άλλους πελάτες όπως οι Netflix, Apple και Spotify. Η Google προσθέτει χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε μεγάλες εταιρίες για να φτάσει τις ανταγωνίστριες Amazon και Microsoft.

Η επιχείρηση της Google που πουλά χρόνο στο αχανές δίκτυο υπολογιστών της, κερδίζει όλο και περισσότερους δημοφιλείς πελάτες.
Το τμήμα computing on demand (cod) της Alphabet αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα πως η Disney Consumer Products της Walt Disney και η Interactive Media χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Πηγές που επικαλείται το MarketWatch αναφέρουν πως η εταιρία πρόκειται να ανακοινώσει αρκετούς ακόμη πελάτες κατά τη διάρκεια συνεδρίου των χρηστών της πλατφόρμας cloud της Google στο Σαν Φρανσίσκο.
Οι Disney και Interactive Media έρχονται να προστεθούν σε δημοφιλείς πελάτες όπως το Netflix, η Apple και το Spotify.
Οι νέοι πελάτες αντιπροσωπεύουν σημαντική επιβεβαίωση του εν λόγω τμήματος της εταιρίας, η οποία παλεύει να καθιερωθεί ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών cloud. Η Google Cloud Platform προσπαθεί να φτάσει τους ανταγωνιστές της, την Amazon Web Services της Amazon και την Azure της Microsoft, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Γι’ αυτό το λόγο προσθέτει χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε μεγάλες εταιρίες.
Την Τρίτη, η Google ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων τεράστιων κέντρων δεδομένων, στο Όρεγκον και το Τόκιο, τα οποία θα ανοίξουν αργότερα φέτος. Η εταιρία επεσήμανε πως αυτά θα είναι τα πρώτα από 10 ακόμη κέντρα που θα ακολουθήσουν μέσα στο 2017.
euro2day.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.