George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Η Google θα μας πάρει το… αίμα

Αίτηση ευρεσιτεχνίας κατέθεσε η Google για μία συσκευή αιμοληψίας που δεν θα χρησιμοποιεί βελόνα και θα μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα wearables.
Ειδικότερα, η συσκευή αυτή θα μπορεί να πάρει αίμα από το δάχτυλο, ή από άλλα σημεία του σώματος και θα μπορεί έτσι να έχει κανείς έναν έλεγχο του αίματός του ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με την πατέντα της Google, ένα μικρό δοχείο με αέριο στέλνει με πίεση μικροσωματίδια που τρυπούν το δέρμα και η σταγόνα αίματος που προκύπτει ρουφιέται αυτόματα από το μικρό δοχείο. Αυτό θα μπορούσε να βρει εφαρμογή για την καταμέτρηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα για τους διαβητικούς.
Μέχρι στιγμής η Google αρνείται να αποκαλύψει τα σχεδιά της και να αποκαλύψει εάν η ευρεσιτεχνία της θα γίνει ένα τελικό προϊόν ή θα παραμείνει στη σφαίρα της φαντασίας. Πάντως, στις εικόνες που συνοδεύουν την αίτηση για την ευρεσιτεχνία περιλαμβάνεται ένα μεγάλου μεγέθους wearable που μοιάζει με μεγαλύτερο smartwatch από αυτά που έχει παρουσιάσει η Motorola, στο οποίο μπορεί να προσαρμοστεί η συσκευή αιμοληψίας της Google, στοιχείο που μπορεί να σημαίνει ότι η Google θέλει να δώσει, ως Alphabet πλέον, νέες και πρακτικές λύσεις για την καθημερινή ζωή των διαβητικών.
Πολλοί αναλυτές εκτιμούν πάντως ότι η Google θα μπει δυναμικά στον τομέα της υγείας σύντομα.
Google θα μας πάρει
Google θα μας πάρει
sofokleousin.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.