George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Η οικογενειακή επιχείρηση που παράγει 12 δισ. καπάκια τον χρόνο

Ο Στέλιος Βυτογιάννης διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση Αστήρ, που δημιουργήθηκε το 1955 και παράγει μεταλλικά καπάκια για γυάλινες φιάλες μπύρας και αναψυκτικών.

Ασχολείται με την επιχείρηση πάνω από μια δεκαετία και από τα χέρια του έχουν περάσει όλες οι φάσεις παραγωγής και όλες οι θέσεις εργασίας. Ασκεί τα σημερινά του καθήκοντα ως διευθύνων σύμβουλος από το 2007 και μέσα σε λίγα χρόνια έχει εδραιώσει την εταιρεία Αστήρ σαν έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές διεθνώς. Με συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, με ποιοτική υπεροχή των προϊόντων που παράγει και με έντονα εξωστρεφή προσανατολισμό, έχει καταφέρει να εξάγει πάνω από το 90% της παραγωγής σε περισσότερες από 45 χώρες, ενώ για 5η συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει αύξηση εσόδων και βελτίωση αποτελεσμάτων. Σήμερα η εταιρεία Αστήρ έχει τη δυνατότητα παραγωγής άνω των 12 δισεκατομμυρίων καπακιών το χρόνο στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά της στην Ελλάδα, στον Καναδά και στην Αίγυπτο. Αυτή η επιτυχημένη πορεία βασίζεται στη φιλοσοφία για αρμονική συνεργασία όλων των συντελεστών παραγωγής ώστε να επιτυγχάνονται

  • ταχύτατη εξυπηρέτηση στις ανάγκες των πελατών.
  • ανάπτυξη νέων, καινοτόμων και προστιθέμενης αξίας προϊόντων.
  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας σε διεθνές επίπεδο.
  • αυστηρά ποιοτικά πρότυπα και σύγχρονες διαδικασίες.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από τηνΤζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

πηγή: epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.