George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Ευτύχης Βασιλάκης: Μία νέα γενιά Ελλήνων επιχειρηματιών με όραμα

O Ευτύχης Βασιλάκης ανήκει σε μία νέα γενιά Ελλήνων επιχειρηματιών με χαμηλό προφίλ, διεισδυτική ματιά και ξεκάθαρο όραμα: να κάνει την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines μία από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.
Και προσπαθεί με συστηματικό τρόπο και σοβαρότητα να το καταφέρει. Με συνεχείς επενδύσεις σε υπερσύγχρονα αεροσκάφη και διαρκώς επεκτεινόμενους προορισμούς, έχει κατορθώσει να κάνει την Aegean Airlines μέλος της Star Alliance και να ανακηρυχθεί ως Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία της Ευρώπης για το 2012. Αλλά η επιχειρηματική του δραστηριότητα δεν σταματάει στους αιθέρες, αλλά συνεχίζει γερά και στο έδαφος, αφού ο Ευτύχης Βασιλάκης έχει ενεργή συμμετοχή και σε άλλες εταιρείες του Ομίλου, όπως η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Hertz και η Τεχνοκαρ ΑΕ., εισαγωγική των αυτοκινήτων Seat.
Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.