George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Επιδότηση έως 100% για ανακαίνιση χώρων στα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Επιδοτήσεις έως και 100% για επενδυτικά σχέδια σε τουλάχιστον 2.069 επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες φέρνουν οι πρώτες δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020 συνολικού προϋπολογισμού 252,5 εκατ. ευρώ. Οι οδηγοί των προγραμμάτων προκηρύχθηκαν από το Υπουργείο Οικονομίας πριν λίγες μέρες και η έναρξη υποβολών τους ξεκινάει τον ερχόμενο μήνα.
Τα νέα προγράμματα αφορούν πιο συγκεκριμένα σε:
  • άνεργους πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ,
  • φυσικά πρόσωπα – πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι, κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της Πρόσκλησης, ασκούν συναφή με την ειδικότητά τους επαγγελματική δραστηριότητα,
οι οποίοι θα επιδοτηθούν με επιδότηση 100% στις δαπάνες που θα πραγματοποιήσουν και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
· Λειτουργικά έξοδα (ενοίκια επαγγελματικού χώρου, δαπάνες ηλεκτρισμού, σταθερής και κινητής επαγγελματικής τηλεφωνίας, ύδρευσης, θέρμανσης, λοιπές κοινόχρηστες δαπάνες, δαπάνες φιλοξενίας σε θερμοκοιτίδες κ.ά.).
· Δαπάνες για αμοιβές τρίτων (νομική, συμβουλευτική, λογιστική υποστήριξη, σύνταξη και παρακολούθηση επιχειρηματικού σχεδίου, υπηρεσίες θερμοκοιτίδας, εξειδικευμένα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης κ.ά.).
· Δαπάνες προβολής, δικτύωσης και συμμετοχής σε εκθέσεις
· Προμήθεια αναλωσίμων.
· Ασφαλιστικές εισφορές δικαιούχου (επιχειρηματία/εταίρων).
· Μισθολογικό κόστος για νέες θέσεις
· Αποσβέσεις παγίων και Χρηματοδοτική μίσθωση εξοπλισμού
· Αγορά, Χρηματοδοτική μίσθωση εξοπλισμού
· Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου μικρής κλίμακας

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.