George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Εκπαιδευτική Εβδομάδα για νέους επιχειρηματίες στην Αθήνα

Ο Ευρωπαϊκός οργανισμός “Think young, the school of Entrepreneurship”, σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, διοργανώνουν εκπαιδευτική εβδομάδα στην Αθήνα, από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2015.
Η εκπαίδευση βασίζεται σε πρωτοποριακές μεθόδους προσέγγισης των προς εκπαίδευση θεματικών ενοτήτων και φιλοδοξεί να δώσει νέα διάσταση στη διδασκαλία και τη μετάδοση της γνώσης, πάνω στην οποία πρέπει να βασίζεται και η επιχειρηματικότητα.
Απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες, κατά προτίμηση νέους και νέες, που φιλοδοξούν να ανοίξουν τα φτερά τους στο χώρο της επιχειρηματικότητας, ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους προκειμένου να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους.
Οι εισηγητές και εκπαιδευτές του σύγχρονου αυτού σχολείου επιχειρηματικότητας είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, άνθρωποι της αγοράς και επιχειρηματίες, οι οποίοι μέσα από την προσωπική τους πορεία χαρτογραφούν το δρόμο προς την επιτυχία.
Ο αριθμός των εκπαιδευομένων δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 100.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, για αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες να συμπληρώσουν την απαιτούμενη αίτηση διαδικτυακά, στο site: think young, entrepreneurs school.
Πληροφορίες στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, κα. Αναστασία Βασιλοπούλου, τηλ. 27210 62212, 62200
πηγή: epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.