George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

ΕΕΔΕ: Τα στελέχη επιχειρήσεων και οι εταιορείες που πήραν τα Αριστεία 2015

Ο Δημήτρης Συμεωνίδης, διευθυντής εργοστασίου της Nestle Ελλάς, αναδείχθηκε Quality Leader για το 2015 στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «Αριστεία 2015», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο συνεδριακό της κέντρο «Γ. Κοντογεώργης».
Στο πλαίσιο της τελετής απονεμήθηκαν και οι πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence και Investors in People, ενώ βραβεύθηκε και η ίδια η ΕΕΔΕ από τον EFQM για τα 25 χρόνια συνεργασίας των δύο φορέων.
Την κορυφαία διάκριση απέσπασε ο Δημήτρης Συμεωνίδης, Ελληνας Quality Leader of the Year 2015, ο οποίος είναι από το 2007 διευθυντής εργοστασίου της Nestle στην Ελλάδα, ενώ εργάζεται στην εταιρεία από το 1992. O κ. Συμεωνίδης έχει διακριθεί για την ανάληψη πρωτοβουλιών που συντηρούν και προωθούν την αριστεία, καθώς και για διάφορα project που συνδέονται με την αποτελεσματική οργάνωση μονάδων παραγωγής, με κύριο στόχο την ενίσχυση της ποιότητας, της παραγωγικότητας και της ασφάλειας στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Στη μακρόχρονη θητεία του ως επικεφαλής παραγωγικών μονάδων έχει εφαρμόσει με επιτυχία συστήματα αποτελεσματικής διαχείρισης συνολικών επιδόσεων καθώς και ορθές πρακτικές παρασκευής και λιτές βιομηχανικές μεθόδους. Είναι πτυχιούχος χημικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα workshops σε διεθνές επίπεδο ως μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εμπειρογνωμόνων της Nestle.
Ποιες εταιρείες πήραν Αριστείο
Το πιστοποιητικό Investors in People απονεμήθηκε στις εταιρείες: InterMed «Ιουλία & Ειρήνη Τσέτη Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ», ELBISCO S.A., PwC και Ομιλος της Τράπεζας Πειραιώς/Ανθρώπινο Δυναμικό & Οργανωσιακή Μάθηση Ομίλου.
Με το πιστοποιητικό EFQM Committed to Excellence με 1 αστέρι διακρίθηκαν οι εταιρείες:GAIA Επιχειρείν Α.Ε., Δομοτεχνική Α.Ε. και ΟΤΕ-Cosmote/ Υποδιεύθυνση Ασφάλειας & Υγείας Ανθρώπινου Δυναμικού.
Με Committed to Excellence 2 αστέρων πιστοποιήθηκαν οι εταιρείες: ALLSEAS MARINE S.A., Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Α.Ε./ Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών, Λαρσινός Α.Ε. και ΧΑΡΛΑΣ Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε..
Με Recognised for Excellence 3 αστέρων πιστοποιήθηκε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc in HR.
Με το EFQM Recognised for Excellence 4 αστέρων πιστοποιήθηκαν: Interamerican, Shared Services Senter και SABO S.A.
Με Recognised for Excellence 5 αστέρων πιστοποιήθηκαν οι ATHENIAN SEA CARRIERS LTD,Intralot S.A., Intergrated Lottery Systems and Services, Group Technology Division και Uni-Pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του δ.σ. της ΕΕΔΕ Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο της ΕΕΔΕ, η οποία πέραν των πιστοποιήσεων που προσφέρει, καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για να συνδράμει -με το σύνολο των δραστηριοτήτων της- τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στη χώρα μας και τους ανθρώπους τους στην πορεία τους προς την αριστεία. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μίλτος Κοζάνης, πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Quality Leader of the Year, και ο Leon Tossaint, CEO του EFQM.
bankwars.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.