George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Δυναμικό ξεκίνημα και θερμή υποδοχή του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα

Περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες και επαγγελματίες βρέθηκαν στο Business Networking Event που διοργάνωσε ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ σε γνωστό bar-restaurant του Κολωνακίου στην Αθήνα την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.
Παρουσία του Προέδρου, επιχειρηματία Χρήστου Σταυρόπουλου και μελών του ΔΣ του Ομίλου από την Θεσσαλονίκη καθώς και του ΔΣ του παραρτήματος Αθηνών με την υπεύθυνη Αθηνών, επιχειρηματία Βαρβάρα Ρόζα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ιδρυτικό event του παραρτήματος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου ΝΕ ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και υπόσχονται ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα με σημαντικά σεμινάρια και ομιλίες ηχηρών ονομάτων του ελληνικού και όχι μόνο επιχειρηματικού κόσμου.

Οι εγγραφές μελών στο παράρτημα Αθηνών είναι ανοικτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας (κλικ εδώ).

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο ΝΕ και την δράση του μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.clubne.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.