George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Διήμερο σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα στις 22 & 23 Απριλίου

Με στόχο την εξέλιξη του νομικού κλάδου και ενδυναμώνοντας γνωσιακά αλλά και βιωματικά τους επαγγελματίες του χώρου, η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει στις 22 και 23 Απριλίου 2016 δεύτερο κύκλο διήμερης εκπαίδευσης με τίτλο «How to build Leadership Skills in Law and Business», Level 1 με εκπαιδευτές τους κ.κ. Maria Scordialos, BA, MBA, Οδυσσέα Βελέντζα, Becon, MsC και Νίκο Ροβάκη, BA.
Το πρόγραμμα διδάσκεται εδώ και 20 χρόνια σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ και στόχο έχει την εκπαίδευση όσων συμμετέχουν σε πρακτικά μοντέλα ηγεσίας και καινοτόμων πρακτικών, ώστε να βελτιώνεται και να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των ομάδων στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος.
Σήμερα είναι πλέον σαφές ότι για την επίλυση πολλών θεμάτων χρειάζονται περισσότερα και πιο εξελιγμένα εργαλεία διοίκησης και ένα διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας. Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να απαντήσει η Συμμετοχική Ηγεσία.
Η Συμμετοχική Ηγεσία αναφέρεται στην ανάπτυξη πραγματικών ηγετικών ικανοτήτων (Leadership skills) ώστε να αντιμετωπίζονται σύνθετα θέματα που απαιτούν ευρεία συμμετοχή με τρόπο επιτυχημένο και αποτελεσματικό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νομικούς της πράξης, ιδίως σε αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης εταίρων ή διαχειριστών σε δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες και επιχειρήσεις, αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους της σύγχρονης Ελληνικής αγοράς.

epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.