George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

ΓΝΩΜΕΣ: Οι άνθρωποι παράγουν τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι φέρνουν τα κέρδη!

Όταν όλοι μιλούν για επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα, μιλούν για νούμερα και αριθμούς. Μιλούν για επενδύσεις, προϋπολογισμούς, ισολογισμούς και οικονομικά αποτελέσματα.
• Τι βρίσκεται όμως πίσω από αυτούς τους αριθμούς;
• Ποιοι είναι αυτοί που τους παράγουν;
• Ποιοι είναι αυτοί που σκέφτονται, που κρίνουν, που αποφασίζουν, που ενεργούν και επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα;
Αυτοί είναι οι άνθρωποι!
Είναι ο επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του, που καθημερινά λειτουργούν και «τρέχουν» την επιχείρηση. Ο επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του με τις γνώσεις τους, τις δεξιότητές τους, τις εμπειρίες τους, τον χαρακτήρα τους, τις ψυχικές και σωματικές τους αρετές και αντοχές.
Εδώ λοιπόν κρύβεται το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας των επιχειρήσεων. Εδώ κρύβεται το μεγάλο μυστικό της βιωσιμότητας και των κερδών. Στην επιχειρηματική ικανότητα του επιχειρηματία και των συνεργατών του. Στην ικανότητα να σκέφτονται επιχειρηματικά, να κρίνουν επιχειρηματικά, να αποφασίζουν επιχειρηματικά, να ενεργούν επιχειρηματικά και να επιτυγχάνουν αποτελέσματα. Για να το κάνουμε πιο απλό, οι άνθρωποι σκέφτονται, οι άνθρωποι σχεδιάζουν, οι άνθρωποι λειτουργούν, οι άνθρωποι «τρέχουν» τις επιχειρήσεις, οι άνθρωποι επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα.
Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά;
Όλα αυτά σημαίνουν ότι για να βελτιωθούν τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων θα πρέπει να βελτιωθεί η επιχειρηματική σκέψη και η επιχειρηματική ικανότητα του επιχειρηματία και των συνεργατών του.
Σαφώς και παίζει ρόλο το επιχειρηματικό περιβάλλον, σαφώς και παίζουν ρόλο οι συνθήκες της αγοράς. Ωστόσο, σε μια εποχή ύφεσης και έντονου ανταγωνισμού, κάποιες επιχειρήσεις επιβιώνουν. Κάποιες επιχειρήσεις λειτουργούν καλύτερα από τις άλλες και επιτυγχάνουν κέρδη.
Ποιες είναι αυτές οι επιχειρήσεις;
Είναι αυτές που οι άνθρωποί τους διαθέτουν ανεπτυγμένη επιχειρηματική σκέψη, επιχειρηματική νοοτροπία και κουλτούρα και χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα.
Είτε είστε παλαιοί, είτε νέοι, είτε μελλοντικοί επιχειρηματίες, εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας σκέψης και της επιχειρηματικής σας ικανότητας, προκειμένου να σκέφτεστε επιχειρηματικά, να αποφασίζετε επιχειρηματικά, να ενεργείτε επιχειρηματικά και να επιτυγχάνετε θετικά αποτελέσματα.
_____________________________________________________________
*Νέστορας Ι. Κολοβός

Διδάκτωρ Γεωλογίας
Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Marketing και Πωλήσεων.
Business & Life Coach
info@expertsacademy.gr
www.expertsacademy.g

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.