George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Έξι «κανόνες» για να πετύχει το project σας

Γιατί πρέπει να έχετε προσωπική ανάμιξη στο έργο. Αναγκαία η ενημέρωση των ανωτέρων. Οι επαφές με τους πελάτες. Η επιλογή των στελεχών της ομάδας και πώς αυτή θα… «δέσει» καλύτερα.
Αν είστε υπεύθυνος σε κάποιο project, καλόν είναι να λάβετε υπ’ όψιν σας ορισμένες στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στο να πετύχετε τον τελικό σας στόχο.
Αναλυτικότερα:
*Δώστε έμφαση στην ποιότητα, όταν «συναρμολογείτε» την ομάδα σας. Στην αρχή κρατήστε μικρό τον αριθμό των μελών της, ώστε να μπορείτε να παίρνετε καλύτερες και γρηγορότερες αποφάσεις
*Καθιερώστε έγκαιρη επαφή με τους πελάτες σας, δίνοντάς τους κάτι χειροπιαστό, π.χ. ένα τρισδιάστατο μοντέλο αυτού που κάνετε, ώστε να δείτε τις αντιδράσεις τους
*Ανανεώνετε συχνά τις επαφές με τους πελάτες σας και δίνετέ τους τακτικές αναφορές προόδου
*Παραμείνετε προσωπικά αναμεμιγμένος στο έργο, κρατώντας συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Να μιλάτε συχνά και άτυπα με όλα τα μέλη της ομάδας και να είσθε διαθέσιμος σε όλους, ώστε να μην καθυστερούν οι αποφάσεις και η πρόοδος
*Φανείτε μετρημένος σε περιοχές που έχετε αδυναμίες. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν την ίδια νοοτροπία
*Σιγουρευτείτε ότι οι ανώτεροί σας –τουλάχιστον σε δύο επίπεδα πιο πάνω– είναι ενήμεροι για το project σας και έχουν επίγνωση για τις πιθανές μελλοντικές σας ανάγκες. Είναι πολύ ζωτικό να έχετε λάβει την διαβεβαίωσή τους ότι θα σάς εξασφαλισθούν οι αναγκαίες πηγές.

euro2day.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.