George Tampakas

George Tampakas

Δωρεάν Πόροι

Στόχοι για την νέα χρονιά και πώς να τους πετύχετε

Οι στόχοι που βάζουμε για τη νέα χρονιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής περιόδου όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η γαλοπούλα, οι κάρτες και τα δώρα.

Η MMD, κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, προσφέρει πολύτιμα εργαλεία και τρόπους που θα μας βοηθήσουν να τους εκπληρώσουμε ακόμα και όταν οι γιορτές περάσουν, όπως καινοτόμες οθόνες που δεν κουράζουν τα μάτια, τακτοποιημένους χώρους και ακόμα πιο παραγωγικές ώρες εργασίας.
Μείνετε συγκεντρωμένοι

Οι συνεχείς αποσπάσεις προσοχής, που οφείλονται στο ακατάστατο γραφείο και όχι μόνο, αποτελούν ένα κλασικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση εργασιών. Με το βουητό των φωνών και τα τηλέφωνα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί κανείς στο γραφείο. Και υπάρχει καλύτερος τρόπος να μείνεις συγκεντρωμένος από μία μεγαλύτερη οθόνη ή μία οθόνη που καμπυλώνει απαλά γύρω από το πεδίο θέασης και δημιουργεί έναν πιο προσωπικό χώρο; Οι υψηλής ποιότητας οθόνες όπως η Κυρτή Brilliance UltraWide της Philips έρχονται τώρα στα γραφεία αλλά και τους οικιακούς χώρους. Το κυρτό σχήμα βοηθάει το χρήστη να μη στρίβει ιδιαίτερα το κεφάλι του για να βλέπει περιεχόμενο στις άκρες της οθόνης, δημιουργώντας μία πολύ πιο καθηλωτική περίοδο εργασίας με ελάχιστη διάσπαση της προσοχής. Η κυρτή οθόνη είναι επίσης διασκεδαστική, καθιστώντας την ψυχαγωγία ακόμα συναρπαστικότερη.

Μείνετε υγιείς

Όταν μιλάμε για τη διατήρηση της υγείας μας συνήθως ξεχνάμε αυτή των ματιών μας. Οι χρήστες περνούν περισσότερο χρόνο από ποτέ στη χρήση ψηφιακών συσκευών όπως τα tablets, τα τηλέφωνα και τις οθόνες υπολογιστών, κι έτσι τα μάτια εργάζονται ακόμα πιο σκληρά. Μια οθόνη που τρεμοπαίζει επηρεάζει τη συγκέντρωση ενώ μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους. Ακόμα σοβαρότερα, η συνεχής έκθεση στο μπλε φως των οθονών έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον κίνδυνο της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας (ARMD), την πιο συνήθη αιτία απώλειας της όρασης σε βιομηχανικές χώρες στο ηλικιακό γκρουπ 50+.

Αυτές είναι οι προκλήσεις υγείας και ευεξίας που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι χρήστες με τη σωστή επιλογή οθόνης. Η τεχνολογία Flicker-free της Philips, χαρακτηριστικό πλέον όλων των σύγχρονων οθονών της, ρυθμίζει την οθόνη ώστε να διατηρεί ιδιαίτερα σταθερή εικόνα χωρίς επιβάρυνση των ματιών ακόμη και μετά από αρκετές ώρες θέασης. Επίσης, η νέα τεχνολογία SoftBlue της Philips μετατοπίζει τα μήκη κύματος του μπλε φωτός σε ασφαλέστερα εύρη. Οι οθόνες που χρησιμοποιούν αυτή την ειδική LED τεχνολογία μειώνουν το φως σε επιβλαβή μήκη κύματος περισσότερο από 90%, ενώ διατηρούν πλήρως την πιστότητα χρώματος και τη φωτεινότητα. Έτσι οι χρήστες προστατεύουν τα μάτια τους χωρίς να κάνουν τη δουλειά τους δυσκολότερη λόγω στρέβλωσης των χρωμάτων.

Βελτιώστε την ευεξία στη δουλειά

Μια οθόνη με δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικά επίπεδα θέασης συμβάλει σημαντικά στην ευεξία. Με την Philips SmartErgoBase, οι χρήστες μπορούν να γείρουν, να στρέψουν και να περιστρέψουν την οθόνη στην επιθυμητή θέση, η οποία βοηθάει στην ελάφρυνση της σωματικής καταπόνησης μιας μακράς ημέρας στο
γραφείο. Επιπλέον η βάση μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων με αποτέλεσμα έναν πιο τακτοποιημένο και καθαρό γραφείο για περισσότερη συγκέντρωση και λιγότερους περισπασμούς.

Οργανωθείτε

Αν το περιεχόμενο στην οθόνη δείχνει ακατάστατο και ανοργάνωτο, η λύση είναι μάλλον η αναβάθμιση στην επόμενη κατηγορία ανάλυσης. Οι πιο νέες οθόνες προσφέρουν εξαιρετική ανάλυση με ευκρίνεια 4K UHD. Στα 3,840 x 2,160 pixels, η ανάλυση Ultra High Definition (4K) συγκεντρώνει τέσσερις φορές το πλήθος των pixels ανά ίντσα σε σχέση με την Full HD (1,920 x 1,080) και προσφέρει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ευκρίνεια, επιτρέποντας στους χρήστες να διατηρούν την επιφάνεια εργασίας της οθόνης τους τακτοποιημένη και ζωντανή με πολλαπλές περιοχές ή ζώνες εργασίας. Αυτή η ανάλυση παρουσιάστηκε φέτος και σε μεγαλύτερα μεγέθη οθονών όπως στις 32 και τις 40 ίντσες! Η εμπειρία θέασης είναι απλά εκπληκτική, με φυσική, χωρίς διαβαθμίσεις αναπαραγωγή χρωμάτων. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα ιδιαίτερα ευκρινή γραφικά σε μία οθόνη που δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Οι νέες οθόνες της Philips τη χρονιά αυτή ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση για εκπληκτικές αναλύσεις σε compact μεγέθη, όπως αυτό των 23,8 ιντσών.

Φυσικά μια αλλαγή οθόνης δε εκπληρώνει κάθε στόχο για τη νέα χρονιά καθώς τα περισσότερα εξαρτώνται από τον κάθε ένα μας ξεχωριστά. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: με εργαλεία εργασίας που βοηθούν πραγματικά τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται καλύτερα, να διατηρούν τακτοποιημένο το γραφείο τους και να φροντίζουν την ευεξία τους, περισσεύει περισσότερος χρόνος και ενέργεια να κάνουν πράγματα που έχουν σημασία. Ή απλά να απολαμβάνουν περισσότερο τη ζωή.

startup.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.