Εκδήλωση “Η ψηφιακή αγορά είναι εδώ! Are you ready?” στη Θεσσαλονίκη

Η αλλαγή στη νοοτροπία και τις συνήθειες που έχουν εισάγει τα social media στην καθημερινότητα έχουν δημιουργήσει πελάτες που αναζητούν “παντού, όπου βρεθούν” και “τώρα”, αυτό που θέλουν. Οι αγορές γίνονται πλέον μέσω έξυπνων συσκευών (smartphones, tablets) και οι επιχειρήσεις προσπαθούν να φτάσουν πρώτες στον “ψηφιακό πελάτη”.
Η τεχνολογία είναι εδώ! Οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες όμως να την αξιοποιήσουν, για να προσεγγίσουν σωστά και αποτελεσματικά τους ψηφιακούς πελάτες; Τι σημαίνει ψηφιακό marketing; Πως αγοράζουν οι νέοι σήμερα προϊόντα και υπηρεσίες;

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα βρείτε στην εκδήλωση “Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ARE YOU READY?”, που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (EIM) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) του Τμήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 17.00, στην Αίθουσα MAISTROS B’ του THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ενημερώσει τους Επιχειρηματίες και τα Στελέχη των επιχειρήσεων για τις δυνατότητες που παρέχουν οι τεχνολογίες και οι πρακτικές του ψηφιακού marketing, το οποίο έχει εξελιχθεί από περιφερειακή τεχνική σε κεντρικό στρατηγικό εργαλείο επικοινωνίας με τον πελάτη.

Η χρήση sms, social media, κινητών συσκευών, mobile τεχνολογιών και λογισμικού δημιουργούν ένα σύνθετο περιβάλλον, το οποίο για να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά. Δημιουργείται μια νέα «γλώσσα επικοινωνίας», η οποία μπορεί να στείλει το ιδανικό κάθε φορά μήνυμα, επιλέγοντας μέσα από όλους τους κατάλληλους συνδυασμούς των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

Είναι όμως όλα τα μέσα κατάλληλα για όλους; Χρειάζονται όλα ή ορισμένα στη δική μου επιχείρηση; Πρέπει να ξεκινήσει κάποιος με κάποια από αυτά ή με όλα από την αρχή; Όλα αυτά θα παρουσιαστούν μέσα από τις εμπειρίες ανθρώπων από το χώρο των Επιχειρήσεων που προχώρησαν σε λύσεις ψηφιακού marketing για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και θα εξηγήσουν τα οφέλη, τους κινδύνους, πως και γιατί το αποφάσισαν.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει «στρογγυλό τραπέζι» με συζήτηση και ερωτήσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το χώρο των Επιχειρήσεων που εφάρμοσαν λύσεις ψηφιακού marketing αλλά και των κατασκευαστών λογισμικού και δικτύων που παρέχουν τις κατάλληλες υποδομές.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία SIEBEN και υποστηρικτές οι εταιρίες INTERLIFE Ασφαλιστική και η Διαφημιστική Εταιρία ADMINE. Χορηγοί Επικοινωνία η ka Business, το Ράδιο Θεσσαλονίκη και η MAKEDONIA TV

Η είσοδος στην Εκδήλωση είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη τη δήλωση συμμετοχής, στο fax 2310 546 218 και στo email: aristotelis@eede.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, Λέοντος Σοφού 3 – 546 26 Θεσσαλονίκη και στα τηλ. 2310 553 318 και 2310 553 319, www.eede.gr , αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη

epixeiro.gr

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.