Αυλαία για την ευρωπαϊκή εβδομάδα startup

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα νεοφυών επιχειρήσεων/startup άνοιξε την αυλαία της με εκδηλώσεις σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και Χανιά. Η αρχή στην Αθήνα έγινε χθες με το «Startup your Experience» στο «Athens Center for Entrepreneurship», με τη συμμετοχή πολλών ιδρυτών νεοφυών εταιρειών.
Αύριο στο «Europe Direct» του Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος & Μασσαλίας), στις 6.00 μ.μ., οργανώνεται εκδήλωση με θέμα τη χρηματοδότηση των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Ο δρ Ηρακλής Αγιοβλασίτης, σύμβουλος Διαχείρισης Καινοτομίας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, θα μιλήσει για όλες τις κρατικές και ευρωπαϊκές μορφές χρηματοδότησης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους από διάφορα funds.

Ο Απόστολος Αποστολάκης (Partner @ Venture Friends), o Σωκράτης Πλούσσας (ιδρυτής της Mellon Advisory και CEO της Parnasse), ο Αλέξανδρος Ρούστας (General Manager @ IQbility), ο Σπύρος Τραχάνης (Odyssey Venture Partners) και ο Ιων Τσάκωνας (CEO @ PJ Tech Catalyst Fund) θα μοιραστούν με το κοινό όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι ενδιαφέρει τους επενδυτές. Συντονιστής θα είναι ο Δημήτρης Τσίγκος (Head of Entrepreneurship @ StartTech Ventures). Την Παρασκευή στον «Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS», στις 6.30 μ.μ., και με συντονίστρια την κ. Λέττα Καλαμαρά της «Ναυτεμπορικής», θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια για να προετοιμάσουν όσους ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους startup και να βοηθήσουν όσους το έχουν ήδη κάνει στα επόμενα βήματα. Εισηγητές θα είναι οι κ. Σπύρος Κτενάς (QKT SA) και Philip Iosifidis (IOTA Singapore Fund), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία από την κ. Φεναρέτη Λαμπαθάκη του Future Entreprise.

Πληροφορίες athens@startupeuropeweek.eu.

Μοιράσου το:

Διατήρησε το momentum

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβεις τις πιο αποτελεσματικές marketing πληροφορίες δοκιμασμένες στο πεδίο της μάχης. Πάρε κεφάλι από τον ανταγωνισμό δωρεάν.

* Επιπλέον, θα έχεις άμεση πρόσβαση στο μυστικό μας marketing σύστημα που αποτελείται από 3 μέρη και που φέρνει πελάτες και πωλήσεις από το μηδέν.